Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan bemutatja a következő sztárigazolását a Real Madrid – HIVATALOS

Egy hét múlva kerül sor a fiatal brazil tehetség hivatalos bemutatására…

(Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

A Real Madrid megerősítette, hogy a klub július 27-én, jövő szombaton délben mutatja be legújabb igazolását, a 18. születésnapját most vasárnap ünneplő brazil tehetséget, Endricket.

A fiatal csatártehetség 11 éves korától a Palmeiras együttesében pallérozódott, a feljegyzések szerint 169 mérkőzésen 165 gólt lőtt az ifjúsági csapatokban. Ezt követően a felnőttek közt is bemutatkozott és alaposan letette a névjegyét, hiszen Endrick 2023-ban 53 mérkőzés alatt 14 gólt szerzett a Verdao színeiben, miközben csapatával két-két országos és regionális bajnoki címet, valamint egy brazil Szuperkupát nyert.

Endrick minden sorozatot figyelembe véve 82 meccsen 21-szer volt eredményes a felnőttek közt, 2023-as országos bajnoki kiírásban 31 mérkőzés alatt 11 találatig jutott.

A Real Madrid 2022-ben kötött előszerződést a nagy tehetséggel, azonban a profi szerződés megkötéséig a szabályok értelmében várniuk kellett a játékos 18. születésnapjáig. Endrick jövő szombaton, a hivatalos bemutatása előtti órákban lesz hivatalos Florentino Pérez klubelnökhöz, ahol aláírhatja a szerződését a “királyi gárdához”.

A kiszivárgott híresztelések szerint a blancók 35 millió euró körüli összeget fizetnek Endrick játékjogáért a Sao Pauló-i csapatnak, amely összeg különböző bónuszokkal együtt később a 60 millió eurót is elérheti.