Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Salzburgtól igazolna szerb válogatott hátvédet az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a Salzburg védőjével, Strahinja Pavloviccsal erősítené meg a keretét.

(Photo by Daniela Porcelli/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan gárdájának legfőbb kiszemeltje a védelem megerősítésére a Salzburgban futballozó Strahinja Pavlovic. A hátvédet még 2020 januárjában szerződtette nagy reményekkel az AS Monaco gárdája, ám a hercegségbeli csapatnál Pavlovic nem találta meg a számításait, így több kölcsönadást követően 2022 nyarán 7 millió euró ellenében végleg a Salzburghoz került. A 23 éves kora ellenére a szerb válogatottban már 38-szor pályára lépő játékos kulcsfigurája lett a Salzburgnak, a mutatott játékával pedig több topcsapat figyelmét is felhívta magára. A hírek szerint az osztrák csapat 25 millió eurót szeretne kapni a játékosért, de a Milan maximum 18-20 millió eurót fizetne érte a Salzburgnak, miután Pavloviccsal már minden személyes feltételben meg tudtak egyezni, és a játékos is szeretné, hogy mindenképp megtörténjen a váltás. A beszámolók alapján a szerb védő új állomáshelyén a jelenlegi keresete dupláját, mintegy 1,5 millió eurót kereshetne évente.

Strahinja Pavlovic a Salzburg színeiben az elmúlt két szezonban 71 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6-6 gólig és gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.