Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marseille: az MU után a Tottenhamtől is igazolnak! – sajtóhír

Az átigazolási piacon igen aktív Olympique Marseille együttese, új vezetőedzője, Roberto De Zerbi kérésére a Manchester United együttesétől megvásárolt Mason Greenwood után újabb hangzatos igazolást készül véghez vinni az angol Premier League-ből, ezúttal a Tottenham együttesétől (…)

 

(…) Minden arra utaló jel, így például Fabrizio Romano közismert vált ‘here we go’ felkiáltása szerint is az Olympique Marseille együttesénél folytatja ugyanis pályafutását Pierre-Emile Höjbjerg.

Romano és az angol sajtó szerint az OM mindenben megállapodott már mind a játékossal, mind pedig a Tottenhammel. A beszámolók szerint a londoni szerződése utolsó évébe lépő 28 esztendős középpályást maga De Zerbi győzte meg személyesen a váltásról (a rossz nyelvek szerint az is, hogy egyre inkább hátrébb szorult Ange Postecoglou menedzsernél a rotációban – a szer.), amelynek keretein belül a franciák mintegy 14 millió euró körüli összeget fizethetnek a megbízható játékáról ismert Höjbjerg játékjogáért az angoloknak.

A korábban a Bayern München vagy a Southampton együtteseinél is futballozó 81-szeres dán válogatott Höjbjerg 2020 óta 184 tétmérkőzésen lépett pályára a Tottenhamnél.

 

(Borítókép: Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)