Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gazdag: “Sokat jelenthet ez a két diadal…”

Legutóbbi mérkőzésén Gazdag Dániel mesterhármasával diadalmaskodott 3-0-ra a Philadelphia Union a Nashville SC ellen…

(Photo by Manuel Velasquez/Getty Images)

A Philadelphia Union triplázó magyar játékosa, Gazdag Dániel a mérkőzés után elmondta, hogy milyen sokat jelent csapata számára a győzelem:

“Nagy szükségünk volt erre a két győzelemre. Az már csak hab a tortán, hogy a New England ellen Tai Baribo, most pedig én jutottam el a mesterhármasig. Sokat jelenthet ez a két diadal, mivel ezt megelőzően eléggé szenvedtünk, bár a sérülések is megnehezítették a dolgunkat. A szurkolóink fantasztikusak ebben a szezonban, olykor jobb teljesítményt nyújtanak, mint mi. Hálásak vagyunk nekik, és azt kérjük tőlük, hogy a jövőben is jöjjenek ki a mérkőzéseinkre, mi pedig értük is megteszünk mindet a pályán.”

A két évvel ezelőtt még döntőt játszó Philly egymás után tíz meccset vívott meg nyeretlenül, mielőtt a múlt héten aratott két győzelemmel kikászálódott a hullámvölgyből és feljött a keleti konferencia tizedik pozíciójába.

A 28 éves magyar játékos eddig az Európa-bajnokság óta csak egyszer volt eredményes, most azonban egy mesterhármassal hallatott magáról, így 21 meccsről 14 góllal bír, mellyel negyedik az MLS góllövőlistáján.