Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Bayern München védőjét szemelte ki a West Ham United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese a Bayern München védőjével, Noussair Mazraouival erősítené meg a keretét.

(Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images)

A Sky Sports legfrissebb beszámolói alapján a West Ham United gárdája mindenképp szeretne igazolni egy jobbhátvédet a nyári átigazolási időszakban. A források szerint a “Kalapácsosok” legfőbb kiszemeltje erre a célra a Bayern München védője, Noussair Mazraoui. A marokkói futballista az elmúlt két idényben nem tudott meghatározó szereplővé válni a Bayern védelmében, így a hírek szerint a bajor sztárcsapat egy megfelelő ajánlat esetén kész lenne megválni a játékostól, aki szerződése utolsó két évébe lépett, így ez az egyik utolsó nagy esélye a müncheni alakulatnak, hogy megfelelő áron eladják a játékost. A beszámolók alapján ugyanakkor nem csak Mazraoui az egyetlen kiszemeltje a londoni alakulatnak, ugyanis Kyle Walker-Peterst (Southampton), Aaron Wan-Bissakát (Manchester United) és Vandersont (AS Monaco) is figyelik.

Noussair Mazraoui a Bayern München színeiben eddig 55 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólig és 8 gólpasszig jutott. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.