Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Juventus középpályásával erősítene a friss feljutó! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Como együttese a Juventus középpályásával, Arthur Meloval erősítené meg a keretét.

( Photo by Peter De Voecht / Photo News via Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint a frissen feljutó Como gárdája tárgyalásokat kezdett a Juventusszal Arthur Melo átigazolását illetően. A brazil középpályás még 2020-ban a Miralem Pjanic “csere” ellentételeként érkezett az “Öreg Hölgyhöz” a Barcelonától. Arthurnak nem is indult rosszul a torinói kalandja, ám az első két évét követően nagy lejtmenetbe kezdett a pályafutása. Az elmúlt két szezonban a Juventus rendre kölcsönadta őt, előbb a Liverpoolnak, ahol összesen 1 mérkőzésen lépett pályára, míg az előző idényben a Fiorentinához került, ahol már egy jóval tisztesebb szezont tudott lehozni 48 meccsen elért 2 góljával és 4 gólpasszával. A Juventus irányítását átvevő Thiago Motta ugyanakkor az előző idényben produkált teljesítménye ellenére sem számít a brazil játékosra, a Como pedig ezt a helyzetet szeretné kihasználni, hogy tovább erősítsék az újonc gárda keretét.

Arthur Melo a Juventus színeiben eddig összesen 63 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.