Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca mellett újabb csapat szállt versenybe Nico Williamsért – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain csapata is beszállt a friss Európa-bajnok szélsőért, Nico Williamsért folyó versenybe. 

 (Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A The Athletic beszámolója szerint a Paris Saint-Germain csatlakozott a Barcelonához az Athletic Bilbao támadójáért, Nico Williamsért folyó versenyfutáshoz. A francia csapat már felvette az előzetes kapcsolatot a baszk klubbal. Williamsnek 2027-ig szóló szerződése van, amely 55 és 60 millió euró között kivásárlási árat tartalmaz.

Eddig úgy tűnt, hogy a Barcelona vezeti a versenyt, ám a PSG jobb helyzetben van abból a szempontból, hogy képes akár többet is ajánlani a fiatal szélsőért.

Williams tökéletesen illeszkedne a PSG nyári céljába, ami az, hogy egy balszélsőt szerződtessen, mivel a klub nagyon keresi a Real Madridba igazoló Kylian Mbappé utódját. Röppentek már fel hírek a Napoli szélsőjéről, Khvicha Kvaratskheliáról és az AC Milan támadójáról, Rafael Leaóról is. A PSG mostanában fiatal, fejlődési lehetőséggel rendelkező tehetségekre összpontosít, ami tökéletesen igaz Williamsre is.