Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL- és Kl: emberhátrányban játszott döntetlent a Slovan, megszenvedett andorrai ellenfele ellen az AEK Athén! – eredmények

Emberhátrányban játszott döntetlent a Slovan Bratislava a Celje otthonában a Bajnokok Ligája-selejtezőjének odavágóján, míg a Konferencialigában az AEK Athén vendégeként az andorrai Inter Club d’Escaldes közel járt a bravúrhoz…

(Photo by Jurij Kodrun/Getty Images)

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. kör, első mérkőzések:

A PAOK számára nem bizonyult egyszerű ellenfélnek a bosnyák Borac Banja Luka, az első félidőben kétszer is egyenlített a vendég együttes, majd a második játékrész elején szerzett gólra már nem volt válasz, így előnyből várhatja a visszagátó a görög klub. A Ludogorec megnyugtató 2-0-ás győzelmet aratott a Dinamo Minszk ellen, míg az első félidőben emberhátrányba került Slovan Bratislava döntetlent játszott a Celje vendégeként. 

PAOK (görög) – Borac Banja Luka (bosnyák) 3-2 (2-2)
Gólszerzők:
Koulierakis (17., 39.), Troost-Ekong (51.) ill. Herrera (22., büntető), Kulasin (45+2.)

Ludogorec (bolgár) – Dinamo Minszk (fehérorosz) 2-0 (2-0)
Gólszerzők: Tekpetey (9.), Nedelev (45+1., büntető) ill.

Celje (szlovén) – Slovan Bratislava (szlovák) 1-1 (1-1)
Gólszerzők:
Bobicanec (7.) ill. Strelec (11.)
Kiállítva: ill. Savvidis (31.)

Konferencialiga-selejtező, 2. kör, első mérkőzések:

Előnyt szerzett az észak-macedón Struga az FC Pyunik elleni visszavágóra, Ibraimi góljára még válaszoltak az örmények, majd Spirovski találatára már nem tudtak, igaz ekkor a vendégek már emberhátrányban voltak. A Slask Wroclaw nem tudott válaszolni a Riga FC korai góljára, így a lengyel gárda meglepetésre hátrányból várhatja a visszavágót. A montenegrói FK Decic magabiztos 2-0-ás győzelmet aratott a Dinamo Batumi vendégeként, Camaj a második játékrészben szerezte a vendégek mindkét gólját. Az AEK Athén már a második félidő elején 4-0-ra vezetett hazai környezetben andorrai ellenfele ellen, majd Vida öngólját követően kétszer is bevette az Inter Club d’Escaldes a görög együttes hálóját, mely végül nyerni tudott hazai pályán. A hazai környezetben játszó északír Cliftonville a lett FK Auda első góljára még válaszolt az első félidőben, Taiwo találatára viszont már nem tudtak, így hátrányból várhatják a visszavágót. 

Struga (észak-macedón) – FC Pyunik (örmény) 2-1 (1-1)
Gólszerzők:
Ibraimi (8., büntető), Spirovski (73.) ill. Villela (23., büntető)
Kiállítva:
ill. Vakulenko (60.)

Riga FC (lett) – Slask Wroclaw (lengyel) 1-0 (1-0)
Gólszerzők: Niang (7.) ill.

Dinamo Batumi (grúz) – FK Decic (montenegrói) 0-2 (0-0)
Gólszerzők: ill. Camaj (62., 66.)

AEK Athén (görög) – Inter Club d’Escaldes (andorrai) 4-3 (3-0)
Gólszerzők: Ljubicic (6.), Garcia (20.), Gacinovic (31.), Moukoudi (53.) ill. Vida (65., öngól), Andreu (78., büntető), Martinez Viti (83.)

Cliftonville (északír) – FK Auda (lett) 1-2 (1-1) 
Gólszerzők: Conlan (39.) ill. Ogunniyi (32.), Taiwo (76.)