Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Marseilletől igazolna támadót a Crystal Palace! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace együttese a Marseilletől igazolna támadót Ismaila Sarr személyében.

(Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolója alapján a Crystal Palace gárdája nagy erőkkel dolgozik azon, hogy megszerezzék Ismaila Sarr játékjogát a Marseilletől. A londoni klub Michael Olise pótlására szeretne valakit igazolni, Sarr pedig több szempontból is jó megoldás lehet a számukra. Egyrészt azért mert igen “olcsón” tudnák megszerezni a játékost, Romano értesülései szerint a felek 14+1 millió euróban állapodtak meg, valamint jövőbeni értékesítés esetén az átigazolási díj pár százaléka még a Marseillet illetné. Másrészt Sarr számára nem lenne ismeretlen az angol futball világa, hiszen korábban 4 szezonon keresztül a Watford futballistája volt, harmadrészt pedig Oliver Glasner a támadósor minden posztján be tudná vetni a játékost, aki elsősorban a jobb oldalon érzi magát a legkényelmesebben. A beszámolók szerint az átigazolási díjon felül a Palace már a játékossal a személyes feltételeket illetően is megállapodott, Sarr pedig egy 5 évre szóló szerződést fog aláírni a csapatnál.

Ismaila Sarr a Marseille színeiben 35 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólig és 6 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.