Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az AS Roma színeiben folytathatja karrierjét a Juventus argentin tehetsége! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi szerint a Juventus fiatal argentin támadója, nevezetesen Matías Soulé az AS Roma színeiben folytathatja pályafutását…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói alapján az AS Roma és a Juventus közel van ahhoz, hogy megállapodásra jussanak Matías Soulé áráról, a további kiegészítőkről és az eladási záradékról. A fiatal argentin támadó iránt ugyan a Leicester City szintén komoly érdeklődést mutatott, de az ő választása a fővárosi klubra esett. 

Matías Soulé a 2023/2024-es idényt a Frosinone együttesénél töltötte kölcsönben, a 21 esztendős támadó a bajnokságban 36 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 11 találatot és 3 gólpasszt jegyzett. Az argentin tehetség bevette többek között a Bologna, a Lazio és az AC Milan hálóját is. A Juventushoz egyébként 2026 nyaráig köti szerződés, a transfermarkt pedig 25 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Fabrizio Romano friss beszámolói szerint Soulé 26 millió euró ellenében lesz az AS Roma futballistája, a megállapodás magába foglal további 2-2 millió eurós könnyen és nehezen megszerezhető bónuszt, illetve az argentin támadó játékjogának esetleges értékesítése esetén az adott összeg 10%-a a Juventus illetné.