Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angol és brazil csapattól is volt ajánlata a magyar válogatott támadónak

Ádám Martin Görögországban folytatja pályafutását, miután elhagyta a dél-koreai csapatát…

(Photo by Alex Caparros – UEFA/UEFA via Getty Images)

A magyar válogatott támadója, Ádám Martin az M1 aktuális csatornának nyilatkozva elmondta, gólokkal szeretné segíteni új csapatát, a görög első osztályú Aszterasz Tripoliszt, ahol fontos szerepet szánnak neki, mivel elsőszámú csatárként számítanak rá:

“Több ajánlat közül is tudtunk válogatni, a görög klub mellett volt megkeresés például az angol másodosztályból, de még a brazil élvonalból is. A Debrecennel kapcsolatos sajtóhírnek nem volt semmi alapja, Angliába pedig bizonyos okokból nem mentem, de változatlanul szívem vágya, hogy egyszer ott játsszak majd.”

“Koreában az első másfél év jó volt, aztán a második gyermekem születése után már felvetődött, hogy közelebb kellene lennünk Magyarországhoz, hiszen a családom mindig velem tart. Az Ulszannál úgy érzem, hogy mindenben fejlődtem, szép két évet töltöttem ott és nincs hiányérzet bennem és a koreai vezetőkben sem” – tette hozzá a támadó.

Ádám elmondta, Görögországban pozitív fogadtatásban volt része, a tripoliszi együttesnél pedig fontos szerepet szánnak neki.

“Elsőszámú csatárként számítanak rám, a csapat támadólag lép fel a mérkőzéseken, sok a beadás, és ezt az edzéseken is sokat gyakoroljuk. A görög bajnokságban általában az első négy helyért az AEK Athén, az Olimpiakosz, a Panathinaikosz és a PAOK küzd egymással, de az 5-7. helyre odaérhetünk, ezek közül pedig jó lenne az ötödik pozíciót elcsípni a nemzetközi kupaszereplés lehetősége miatt” – említette a válogatott csatár.

Az Aszterasz az előző szezonban nyolcadik lett a 14 csapatos görög élvonalban.