Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: csődöt jelentett a Girondins de Bordeaux együttese! – hivatalos

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy milyen komoly bajba került a Girondins de Bordeaux együttese, amely csütörtök este rendkívüli és szomorú bejelentést tett anyagi helyzetéről!

(Photo by Andrea Vilchez/ISI/Getty Images)

 

A hatszoros francia bajnok, négyszeres Francia Kupa-győztes, háromszoros Francia Ligakupa-győztes, illetve kétszeres Francia Szuperkupa-győztes patinás klub hivatalosan csődöt jelentett, amely egyben azt is jelenti, hogy megszűnt profi státusza, így az összes futballistával azonnal hatállyal szerződést bontottak.

A klub közleményéből kiderül, hogy az edzőközpont is bezár, az utánpótlás csapatok működését ellenben vállalja a klub, ahol most komoly szerkezeti átalakulások kezdődnek a jövőbeni és mielőbbi újjáépülés reményében.

“Az elkövetkezendő időszakban a francia szövetséggel és a hatóságokkal együttműködve az átláthatóságra törekszünk. A célunk, hogy a lehető leggyorsabban megtisztított pénzügyekkel valamint újult ambíciókkal visszatérhessünk a legmagasabb szintre.” – olvasható mindez a Bordeaux kommünikéjében.