Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Szaúd-Arábiába csábítják a katalánok januári sztárigazolását! – sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk, a brazil futball nagy ígéretének kikiáltott, Vitor Roque hosszas alkudozások után végül az FC Barcelonát választotta, amelynek keretéhez a tavaszi szezonra csatlakozott. A 19 esztendős támadó bár ígéretesen kezdett, úgy tűnik, akár véget is érhet barcelonai karrierje (…)

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

 

(…) A Barcával nyílt üzengetésbe is kezdő Roque és ügynöke Fabrizio Romano szerint állítólag fontolgatja a távozás lehetőségét, és bár szívesen maradnának Európában, feltűnt a színen a szaúdi Al-Hilal együttese.

A szaúdiak nem meglepő módon, minden pénzt megadnának mind a játékosnak, mind pedig a Barcának – Előbbi kijelentette, hogy kölcsönbe nem menne, míg utóbbinak nagyobb szüksége is van erre, ha nyári erősítéseket tervez, így a klub úgy tudni, fontolóra vette , hogy máris lemondjon a 40 millió euróért megszerzett tehetség játékjogáról.

A szaúdi sportsajtóban és élénken foglalkoznak a tehetséges játékos szerződtetésének lehetőségével, aki a Barcával kezdte a felkészülést, az első, UE Olot elleni, csütörtöki találkozón (1:0 – a katalánok javára – a szerk.). cserként lépett pályára.

A beszámolók szerint Vitor Roque sorsa nagyban függhet attól, hogy miképpen sikerül meggyőznie az új vezetőedzőt, Hansli Flicket, hogy bizony szükség van rá a katalán fővárosba – Xavinál ez nem sikerült!