Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

David de Gea nyitott lenne arra, hogy a Serie A-ba szerződjön – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az egy évet kihagyó spanyol kapus, David de Gea az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) indíthatja újra a pályafutását. 

 (Photo by Will Palmer/Sportsphoto/Allstar Via Getty Images)

Már egy éve, hogy David de Gea szerződését felbontotta a Manchester United, a spanyol kapus pedig azóta nem talált magának új csapatot. Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio információi szerint de Gea felvette a kapcsolatot a Genoával, hogy nyitott lenne arra, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Az olasz klubnak szüksége van egy új kapusra, miután Josep Martinez az Interhez igazolt. Most már a Genoán múlik, hogy döntsön, szeretné-e a spanyol hálóőrt. Alberto Gilardino, a Genoa vezetőedzője egy korábban adott interjújában elmondta, hogy olyan kapust szeretne, aki lábbal is erős.

De Gea 12 év alatt 545 alkalommal lépett pályára a Unitedben, amivel a hetedik helyen áll az örökranglistán. Hazája, Spanyolország színeiben 45-ször volt válogatott, és az utolsó szezonjában a Unitednél megnyerte második Premier League Aranykesztyűjét is.

Több lehetőség is felmerült vele kapcsolatban az elmúlt hetekben, köztük egy-egy szaúd-arábiai, amerikai és olasz klub is.