Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: visszatért korábbi csapatához a Tottenhamtől távozó szélső! – hivatalos

Visszatért egykori együtteséhez a Tottenham Hotspur csapatától öt szezont követően távozó angol szélső, nevezetesen Ryan Sessegnon, aki az elmúlt 1,5 évben mindössze 2 mérkőzésen lépett pályára rendkívül komoly sérülések miatt…

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A Fulham hivatalos közleményében számolt be arról, hogy szerződtették Ryan Sessegnont. A klub 2+1 évre szóló kontraktust kötött a fiatal szélsővel, a játékjogát pedig ingyen szerezte meg az együttes. A még mindig csak 24 esztendős futballista legutóbb 2023 februárjában lépett pályára egyébként a Premier League-ben, az elmúlt 1,5 évben mindössze 1 FA-kupa találkozón volt bevethető állapotban a Spursnél, illetve 1-szer az együttes tartalék csapatában jutott szóhoz. 

Ryan Sessegnont 2019 nyarán nagy reményekkel igazolta le a Tottenham a Fulhamtől. Az állandó sérülések miatt viszont nem tudott a csapat meghatározó alakja lenni, a 2020/2021-es idényt pedig kölcsönben a Hoffenheimnél töltötte. Rengetszer a combhajlító izmával voltak problémák, a Tottenhamnél leginkább csak Antonio Conte számolt vele, ha éppen egészséges volt. Négy szezon alatt mindössze 57 tétmérkőzésen tudott pályára lépni. A balszélen egyébként bárhol megállja a helyét.