Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Slot dicsérte Szoboszlait a gólja miatt

Ahogyan arról beszámoltunk, a Liverpool a legutóbbi felkészülési mérkőzésén Szoboszlai Dominik góljával diadalmaskodott a Real Betis ellen…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool nyáron kinevezett új vezetőedzője, Arne Slot elégedetten értékelte csapata Real Betis elleni teljesítményét, és reméli, hogy a felkészülés továbbra is zökkenőmentesen folytatódhat:

“Pozitívum, hogy nem engedtünk gólt az ellenfélnek. Talán csak egy nagy lehetőséget engedélyeztünk nekik, az is valamikor a meccs utolsó 10 percében volt. Szóval nagyon jól irányítottuk a játékot, és közben volt néhány tetszetős támadásunk, ahol nagy helyzeteket alakítottunk ki és szép gólt is rúgtunk.”

“Szerintem a szezon során egy igazi csatárral fogunk játszani, de ebben a pillanatban közülük senki sem áll rendelkezésünkre. Szoboszlai és Elliott személyében azonban van két tízesünk, úgyhogy olyan helyzetbe hozzuk őket, ahol a szezon során is játszani fognak. Ez volt az egyik oka annak, hogy nem csatárral, hanem dupla tízessel játszottunk. Talán muszájból alakult így, de alapvetően ez a mi stílusunk: irányítani a játékot, nem engedni az állandó kontráknak. Ez lesz a stílusunk a szezon során. Természetesen sok dolgon még javíthatunk, de ez két hét után normális” – tette hozzá a holland szakember a csapat magyar játékosa, Szoboszlai Dominik lehetséges szerepéről.

A “vörösök” az amerikai túrán még az Arsenallal és a Manchester Uniteddel is meg fognak mérkőzni a jövő héten.