Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: svéd balhátvédet igazolt az AS Roma! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Djurgarden balhátvédjét, Samuel Dahlt.

(Photo by Fabio Rossi/AS Roma via Getty Images)

Tehetséges balhátvéddel erősítette meg a keretét az AS Roma együttese Samuel Dahl személyében. A “Farkasok” a mai nap folyamán jelentették be hivatalos közleményükben a 21 éves játékos érkezését, akiért 4 millió eurót fizettek a Djurgarden csapatának, ez az összeg pedig még további 2 millió euróval emelkedhet különböző bónuszok teljesülése esetén. Dahl az előző szezonban mutatkozhatott be a svéd bajnokságban a Djurgarden színeiben, ahol posztján a bajnokság egyik legjobb játékosává nőtte ki magát. A hírek szerint a teljesítményére maga Daniele De Rossi is felfigyelt, aki ideális megoldásnak találta Dahlt arra, hogy Angelinoval együtt megoldják a balhátvéd posztot. A svéd válogatottban is debütáló védő összességében az AS Roma történetének 13. svéd játékosa lesz, új csapatában pedig a 26-os számú mezt fogja viselni.

Samuel Dahl a Djurgarden színeiben minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólpasszt jegyzett.