Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Real Madrid korábbi kapusa érkezik az AC Monzához! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Fabrizio Romano információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Monza a Real Madrid korábbi kapusával, Keylor Navasszal pótolja a Juventushoz igazolt Michele Di Gregoriot

(Photo by Aurelien Meunier – PSG/PSG via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói alapján az AC Monza megegyezett Keylor Navasszal, a veterán hálóőr a héten érkezik meg Olaszországba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Új klubjához ingyen csatlakozik, mivel a szerződése lejárt a PSG-vel, a Monza eredetileg Pierluigi Gollinit szerette volna megszerezni, úgy tűnt, hogy a felek megegyeztek, ám végül néhány részletben nem sikerült.

Keylor Navas 2014-2019-ig tartozott a Real Madrid kötelékébe, ebben az időszakban minden sorozatot egybe véve 162 mérkőzésen állt a spanyol sztárcsapat kapujában, ezeken 159 találatot kapott, míg 52 találkozón érintetlen maradt a hálójá. Társaival nyert többek között egy bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját. Ezt követően a Paris Saint-Germainhez igazolt, ahol sokáig első számú kapusnak számított, azonban Donnarumma érkezésével ott is a háttérbe szorult. A 2022/2023-as szezon második felét a Nottinghamnél töltötte kölcsönben, majd a 2023/2024-es idényt már újra a PSG-nél. Összesen 114 találkozón védhette a francia együttes hálóját, három bajnoki címet, három Francia Kupát, egy Ligakupát és három Szuperkupát nyert a klub tagjaként.