Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: tárgyalnak a Chelsea csapatkapitányának szerződtetéséről! – sajtóhír

Egybehangzó spanyol és angol lapértesülések szerint az Atlético Madrid együttese megkezdte az egyeztetéseket a Chelsea együttesével Connor Gallagher szerződtetését illetően.

(Photo by Chris Lee – Chelsea FC/Chelsea FC via Getty Images)

A londoniak 24 esztendős, saját nevelésű középpályása remek idényt hagyott maga mögött (kereken 50 tétmeccse játszott: 7 gól és 9 gólpassz a mérlege – a szerk.) a Chelsea csapatkapitányaként, jó teljesítményének jutalma pedig az angol válogatott kerettagság lett a németországi Európa-bajnokságra.

A torna fáradalmait – különösen az elveszített Eb-döntőre nézve –  jelenleg még kipihenő, szabadságát töltő Gallagher játékjogának megszerzését illetően az Atlético Madrid komoly lépéseket tett a Chelsea-nél. Fabrizio Romano szerint is igaz, hogy a két klub között megtörtént a formális kapcsolatfelvétel, a spanyol jelezték vásárlási szándékukat.

Az általános vélekedés, hogy az Atlético 35-40 millió eurót sem sajnálna Gallagher játékjogáért, aki a spanyol sportsajtóban megjelentek szerint nagy munkabírásával és lendületes játékával tökéletesen beleillik az ideális ‘Diego Simeone-játékosok sorába’.

Conor Gallagher piaci értékét ugyan 50 millió euróra taksálják jelenleg, ám figyelembe véve, hogy csupán egy év van hátra szerződéséből, az Atleti 35-40 millió eurós ajánlata akár jó tárgyalási alapul is szolgálhat.