Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtező: lesznek hiányzói a Ferencvárosnak

A Ferencváros 5-0-s előny birtokában várhatja a Bajnokok Ligája-selejtezős párharcának visszavágóját…

(Photo by West Ham United FC/West Ham United FC via Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen felhívta rá a figyelmet, hogy a nagy előny ellenére komolyan kell vennie csapatának a walesi The New Saints elleni visszavágót:

“Tisztelnünk kell a Bajnokok Ligáját, különben könnyen ellenünk fordulhat. Készen állunk, hogy holnap ismételten egy jó mérkőzést játsszunk. Az első meccsen voltak jó periódusok, és nyilván voltak olyan részek is, amin még dolgoznunk kell. Ez természetesen egy folyamat, de jó úton járunk.”

“Úgy gondolom, hogy már az előző mérkőzésen is lehetett egy kis ízelítőt kapni abból, hogy mi a játékfilozófiánk. Már a legelső napomon leszögeztem, hogy mi az, amit játszani szeretnénk, a legutóbbi meccsen, illetve már az edzőmérkőzéseken is lehetett villanásokat látni ebből. Mindenképpen szeretnénk felhasználni ezt a találkozót arra is, hogy tovább csiszoljuk a játékunkat, és természetesen a továbbjutás a célunk, ezért küzdünk” – ismertette a holland tréner.

Jansen a hétfő esti sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Botka Endre, Marquinhos és Pászka Lóránd sem lesz bevethető a visszavágón.

A párharc második mérkőzését kedd este 20 órától rendezik a walesi bajnok vendéglátásában.

A Ferencváros továbbjutás esetén minden bizonnyal a dán Midtjyllanddal találkozik a harmadik fordulóban, amely az első mérkőzésén idegenben 3-0-s győzelmet aratott az andorrai Santa Coloma ellen.