Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “A feladatot maximálisan sikerült elvégeznünk”

Az idegenbeli visszavágó 2-1-es megnyerésének köszönhetően a Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább a walesi The New Saints elleni párharcból a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen szerint a második mérkőzés nem sikerült annyira jól, mint az első, de a magabiztos továbbjutással elégedett volt:

“A legfontosabb az volt, hogy továbbjussunk a következő selejtezőkörbe. Ezt a feladatot maximálisan sikerült elvégeznünk. Nem volt annyira jó ez a mérkőzés, mint az előző. A körülmények sem hasonlíthatóak össze a hazai, Groupama Arénában megrendezett meccsével. Nagyon örülök a Fradi-szurkolók nevében is, hogy sikeresen vettük ezt az akadályt.”

“Nemzetközi szinten az előrehaladás a legfontosabb cél, ezt pedig ma este maximálisan teljesítettük. Örülök annak, hogy a fiatal játékosok, Gruber Zsombor és Katona Bálint is pályára lépett és Mohammed Abu Fanira is számíthattam. Voltak olyan részei a mérkőzésnek, amelyekből tanulnunk kell, voltak, amelyek tetszettek, de olyanok is, amelyek kevésbé, mint például a végén ez a bekapott gól. Ez egy teljesen felesleges szituáció volt” – tette hozzá a holland szakember.

A Ferencváros az idénybeli első bajnoki mérkőzésén a Kecskemétet fogadja szombat este 19:45-től a Groupama Arénában.