Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Nico Williams döntött a jövőjéről – sajtóhír

A spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Athletic Bilbao villámléptű szélsője, Nico Williams eldöntötte, hogy hol folytatja a következő szezonban…

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A The Athletic értesülései szerint az Athletic Bilbao játékosa, Nico Williams a következő szezonban biztosan marad jelenlegi csapatánál és nem szerződik a Barcelonához vagy a Paris Saint-Germainhez.

A 22 éves támadó az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményével hívta fel komolyabban magára a nagyobb csapatok figyelmét, köztük a Barcáét is. A katalánok nagyon szerették volna megkaparintani Lamine Yamal mellé Nicót, akivel életveszélyes párost alkottak a spanyol válogatottban, ráadásul a két ifjú szélső nagyon jó barátok is.

A PSG is bejelentkezett a játékosért, és egy komolyabb összeget sem sajnáltak volna érte, de a hírek szerint nem túl sok esélyük volt rá, ugyanis a baszk labdarúgó számításaiban csak a Bilbao és a Barcelona szerepelt.

Ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor a katalán sztárcsapat minden bizonnyal egy másik friss Európa-bajnokot, Dani Olmót próbálja majd megszerezni a nyár folyamán.