Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-nél köthet ki a Manchester City támadója – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Manchester City trófeahalmozó támadója nyitott lenne a klubváltásra…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Az ESPN Argentina információi szerint a Paris Saint-Germain fontolóra vette a Manchester City argentin támadója, Julián Álvarez szerződtetését.

A 24 éves támadó két évvel ezelőtt a River Plate-től került a City-hez, amely színeiben minden sorozatot figyelembe véve 103 mérkőzésen 36 alkalommal volt eredményes. Álvarez fontos kiegészítő embere volt az 2022-2023-as szezonban triplázó, valamint a legutóbbi idényben angol bajnoki címet nyerő együttesnek.

Emellett természetesen tagja volt a 2022-es katari vb-n világbajnoki címet nyerő argentin válogatottnak, négy góllal segítette aranyéremig az Albicelestét. A tehetséges csatár fiatal kora ellenére az említett sikerei mellett a Libertadores-kupa-győztesnek és kétszeres Copa América-győztesnek is mondhatja magát. Álvarez összesen 16 trófeát nyert már csapataival.

A csatár a közelmúltban egy interjúban maga sem titkolta, hogy nyitott lenne a klubváltásra, át kell gondolnia, hogy hogyan tovább. A közelmúltban a PSG mellett az Atlético Madridot hozták hírbe vele, azonban a fellelhető híresztelések szerint a City legalább 70 millió fontot kérne a szolgálataiért.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!