Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapatkapitányát is odaadná a Milan a kiszemelt csatárért – sajtóhír

Az olasz sajtó információi szerint a támadósorát erősíteni akaró AC Milan az AS Roma létszámfeletti csatáráért is erőszítéseket tehet…

(Photo by Paul Kane/Getty Images)

A Tuttomercatoweb információi szerint az AC Milan együttese még a gárda csapatkapitánya, Davide Calabria játékjogát is hajlandó lenne bevonni abba az üzlet, amely keretein belül Tammy Abrahamet szeretné megszerezni az AS Romától.

A 26 éves szélső 2021-ig a Chelsea alkalmazásában szerepelt, de a londoniak rendre kölcsönadták őt, több kisebb csapatban is megbízható teljesített. Abraham a klubváltását követően valósággal újjászületett az Örök városban, az első szezonjában 53 mérkőzésen 27 gólt szerzett a “farkasok” színeiben, a következő két idényben viszont együttesen tíz gólra futotta erejéből. Abraham az előző szezonban gyakran bajlódott sérülésekkel, és kegyvesztetté vált Rómában.

Calabria a Rossoneri saját nevelésű játékosa, a 2014-2015-ös szezonbeli bemutatkozása óta már több mint 250 tétmérkőzést játszott a csapat színeiben. A 27 éves jobbhátvéd ugyan rendszeres játéklehetőséget kapott az együttesben, a teljesítményével nem mindig voltak elégedettek, és mivel a milánóiak közel állnak Emerson Royal megszerzéséhez, a rutinos játékos könnyen mozdíthatóvá válhat.