Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: egykori játékosával erősített a Vasas – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő Vasas egy nagy visszatérést jelentett be…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Vasas hivatalos oldalán jelentette be, hogy a következő szezontól ismét a csapat alkalmazásában fog állni Cseke Benjámin, a piros-kékek korábbi játékosa.

A 30 éves sokoldalú középpályás a Goldball FC-ben nevelkedett, majd a Budapest Honvéd érintésével került az angyaföldiekhez. Cseke 2013 és 2014 között összesen 46 tétmérkőzésen lépett pályára piros-kék mezben, ezeken 8 gólt rúgott és 6 gólpasszt is kiosztott.

Pályafutása során megfordult később az MTK Budapest, az Újpest, a Paks, a Diósgyőr és a Mezőkövesd színeiben. Az elmúlt szezonban 29 bajnokin négyszer volt eredményes a kieső matyóföldiek színeiben.

“Óriási örömmel tölt el, hogy hazatérhettem a nevelőegyesületemhez. Köszönöm a vezetőség és az edzői stáb bizalmát, minden erőmmel azon leszek, hogy ezt a pályán és azon kívül is megháláljam. Nagyon motiváltan és sikerre éhesen érkeztem Angyalföldre, hiszek a csapatban és abban, hogy az idei szezonban sikerülni fog a feljutás, lehetőleg bajnok címmel!” – tette hozzá a visszatérő labdarúgó.

Cseke az eddigi karrierje során összesen 158 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, ezeken 10 gólt szerzett és 7 gólpasszt osztott ki, míg az NB II-ben 86 találkozón 14-szer vette be az ellenfelek kapuját és 8 assziszt fűződik a nevéhez.