Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: horvát válogatott középhátvéddel erősített a Bologna! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a Sassuolo középhátvédjét, Martin Erlicet.

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A Bologna gárdája hivatalos közleményben tudatta, hogy szerződtették Martin Erlicet a Sassuolo csapatától. Az előző szezonban az 5. helyen végző és ezzel BL-indulást kiharcoló csapat tehát tovább folytatja a kerete megerősítését, hiszen a nemzetközi kupaszereplés komoly plusz terhet fog a csapatra róni, amely ráadásul ebben az átigazolási időszakban már elvesztette két kulcsfiguráját Riccardo Calafiori és Joshua Zirkzee személyében.

Erlic a védelem tengelyének megerősítésére érkezett, ahol elsősorban Calafiori pótlása lesz a feladata. A hírek szerint az Európa-bajnokságot is megjárt védőért a Torino is komoly érdeklődést mutatott, de ő végül a Bologna ajánlatát fogadta el. A források alapján a Bologna 7 millió eurót fizetett Erlicért, akinek nem lesz ismeretlen a Serie A világa, hiszen 2018 óta a Sassuolo, valamint a Spezia játékosa volt. Ráadásul Vincenzo Italiano számára sem lesz ismeretlen a friss szerzemény személye, hiszen korábban még a Speziánál játszott már régi-új mestere keze alatt a 26 éves játékos.

Martin Erlic a Sassuolo mezében összesen 61 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólig jutott. A hírek szerint a Bologna gárdája még legalább egy középhátvédet szeretne majd a csapathoz csábítani, a legfőbb kiszemeltjük pedig a komoly rutinnal rendelkező Mats Hummels.