Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: egyre közelebb a Dortmund támadójának megszerzéséhez a West Ham United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese mindenben megegyezett a Borussia Dortmund csapatával Niclas Füllkrug átigazolását illetően.

(Photo by Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

Már hosszabb ideje téma a sajtóban, hogy a West Ham United gárdája a Borussia Dortmund játékosával, Niclas Füllkruggal szeretne erősíteni támadóposzton. A Sky Sports legfrissebb beszámolói alapján a két fél között az utóbbi napokban megtörtént az áttörés, és sikerült megegyezniük az átigazolást illetően. A Dortmund ugyanis nemrég hivatalos csatornáin közölte, hogy Füllkrug elhagyta a csapat svájci edzőtáborát, hogy egy másik klubbal tárgyaljon és átessen az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon. A hírek szerint a felek végül 30 millió eurós átigazolási díjban állapodtak meg, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet. A források alapján Füllkrug 3+1 éves szerződést fog aláírni új csapatával.

Niclas Füllkrug 2023 nyarán 17 millió euró ellenében igazolt a Borussia Dortmundhoz a Werder Brementől. A sárga-feketéknél eltöltött egy éve alatt 43 mérkőzésen 15 gólig és 10 gólpasszig jutott. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 15 millió euróra teszi a transfermarkt.