Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: világbajnok középpályást is szerződtetnek! – sajtóhír

Igencsak belehúzni látszik a West Ham United együttese az átigazolási piacon, hiszen azok után, hogy Fabrizio Romano szerint is megszületett az egyesség a német válogatott csatára Niclas Füllkrug érkezését illetően, továbbá, lényegében a West Ham-játékosnak tekinthető Guido Rodriguez is.

(Photo by Gustavo Pagano/Getty Images)

A 30 esztendős, az argentin válogatottal 2022-ben világbajnok, legutóbb pedig Copa America-győzelmet is ünneplő védekező középpályás a hírek szerint mindenben megegyezett a az angolokkal folytatást illetően.

A River Plate-nevelésű játékos 2020 januárjában költözött át Európába, amikor is a Real Betis szerződtette a mexikói Club Américától. Rodriguez a nyáron szerződése lejrátával, új kihívásokat is keresve hagyta el a Betist, és bár hallani lehetett az FC Barcelona érdeklődéséről is, a középpályás karrierje az angol élvonalban folytatódik majd.

Fabrizio Romano szerint Guido Rodriguez lényegében az orvosi vizsgálatok, majd az ezt követő hivatalos bejelentés választja el attól, hogy hivatalosan is a West Ham United játékosa legyen.

A “kalapácsosok” új menedzsere, Julen Lopetegui kérésére a klub nem bízza a véletlenre a csapat átalakítását: érkezett egy új kapus, a tapasztalt Wes Foderingham (Sheffield Unted); Luis Guilherme személyében vettek egy fiatal brazil játékost; átigazolták a Wolverhampton csapatkapitányát, Max Kilmant; továbbá a már említett Füllkrug mellett előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Manchester Uniteddel Aaron Wan Bissaka klubváltásáról; és közel állnak a Leeds United holland támadójának, Crysencio Summervillenek a szerződtetéséhez is.