Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool elutasította a Southampton ajánlatát fiatal támadójáért – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool elutasított egy ajánlatot eddig mellőzött támadójáért, Fabio Carvalhoért. 

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A The Athletic információi szerint Liverpool elutasította a Southampton 15 millió fontos ajánlatát Fabio Carvalho leigazolásáért.

A 21 éves játékos januárban már a Southampton célpontja volt, mielőtt kölcsönbe a Hull Cityhez került volna, és a nyáron ismét érdeklődést mutattak iránta, miután feljutottak a Premier League-be. Ezt az érdeklődést most egy ajánlat követte, amit a liverpooli vezetőség most elutasított. Az nem világos, hogy a Southampton meddig próbálkozik még megszerezni, de menedzserük, Russell Martin kedveli a fiatal játékost. A Liverpool akár ismét kölcsön adná a játékost, ám csak akkor vennék fontolóra az eladást, ha jóval nagyobb összeget kínálnának érte, mint a Southampton.

Az új menedzser, Arne Slot az előszezon során meg volt elégedve a támadóval, és szeretné őt használni a következő idényben, hacsak nem jönne érte egy nagyobb ajánlat.  Carvalho mindhárom barátságos mérkőzésen kezdett az amerikai túrán a Real Betis, az Arsenal és a Manchester United elleni győzelmek során.

Carvalho ideális esetben maradni szeretne, azonban egyértelmű prioritása a játékidő. Kulcsjátékos szeretne lenni, nem pedig cserecsatár, még akkor is, ha ez egy úgynevezett kisebb csapathoz való átigazolást jelent.

A Liverpool 2022-ben szerződtette Carvalhót a Fulhamtől, és 2027 júniusáig van szerződése.