Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: a Liverpool edzője elmondta, miért nem játszott Szoboszlai

A Liverpool az Egyesült Államokban edzőtáborozik a következő idényre való felkészülés jegyében…

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az amerikai túrája utolsó mérkőzésén a Liverpool 3-0-s sima győzelmet aratott a Manchester United ellen vasárnapra virradóra.

A magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik nem lépett pályára a “vörös ördögök” elleni mérkőzésen. Ezzel kapcsolatban a Pool vezetőedzője, Arne Slot megerősítette, hogy a magyar játékos pihenőt kapott erre a meccsre:

“Ez már a tizenharmadik napunk a túrán, Dominik minden edzésen és meccsen ott volt, a legutóbbit alig két napja játszotta. Kicsit fáradt, nem akartunk semmit kockáztatni, mert szombat este repülünk haza, kedden pedig már teljes edzés vár ránk.”

A Liverpool három mérkőzést játszott az Egyesült Államokban, Szoboszlai az előző két találkozón kezdőként lépett pályára. A középpályás a Real Betis ellen 64, az Arsenal ellen 72 percet játszott, előbbi találkozón ő szerezte csapata győztes gólját.

A “vörösök” jövő vasárnap a Sevillát fogadják az utolsó felkészülési mérkőzésükön, majd a Premier League nyitófordulójában az újonc Ipswich Townhoz látogatnak.