Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Skóciában folytatja a Zalaegerszegről távozó támadó – HIVATALOS

A szerződése lejártával az elmúlt idény végén Zalaegerszegről távozó támadó megtalálta új csapatát…

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

A skót élvonalbeli Dundee United megerősítette, hogy 2+1 éves szerződést kötött a legutóbb Zalagerszegen futballozó nigériai Meshack Ubochiomával.

A 22 éves támadó szülőhazájában nevelkedett egy akadémián, később a francia Paris Saint-Germain FC csapatánál is járt próbajátékon. A ZTE 18 éves kora után igazolta őt le, majd először a szlovén Naftához került kölcsönben, ígéretes teljesítménye után felkerült a zalaegerszegiek első csapatához, ahol az elmúlt három idényben alapembernek bizonyult.

Meshack zalaegerszegi játéka alatt minden sorozatot figyelembe véve 88 mérkőzésen tíz gólt szerzett.

“Nagyon izgatott vagyok, nagyszerű érzés végre itt lenn. Mindig is szerettem volna előrelépni a karrieremben, és amint megkaptam a Dundee United meghívását, tudtam, hogy ez az én esélyem. Minél több gólt szeretnék szerezni és gólpasszt adni, ez a személyes célom a következő szezonban. Csapatként is komoly céljaink vannak, amelyek eléréséhez minden játékos hozzájárulása szükséges. Alig várom azt a pillanatot, amikor megszerzem majd az első gólomat a Dundee stadionjában. Remélem, hogy minden szurkoló a nevemet fogja majd skandálni” – mondta el a klubváltásáról a támadó.