Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NL: hamarosan kaphatók a jegyek a magyar válogatott mérkőzéseire

Szeptembertől a magyar válogatott a Nemzetek Ligája új kiírásában továbbra is az A Ligában fog szerepelni…

(Photo by Mahmut Serdar Alakus/Anadolu via Getty Images)

Az MLSZ hivatalos oldalán adott tájékoztatást róla, hogy a magyar válogatott három hazai mérkőzésére augusztus 16-tól lehet bérletet vásárolni a szeptemberben kezdődő Nemzetek Ligájáan, míg a németek elleni első, idegenbeli összecsapásra augusztus 7-én kezdődik a jegyértékesítés.

Mint ismeretes, a magyar válogatott a bosnyák, a német és a holland együttessel került azonos csoportba a Nemzetek Ligájában, a csoportmérkőzéseket szeptemberben, októberben és novemberben játsszák le a csapatok.

A magyar válogatott három hazai mérkőzésére szóló Nemzetek Ligája-bérletek árusítása augusztus 16-án, 10 órakor kezdődik meg, és a készlet erejéig vagy augusztus 31-ig tart. Amennyiben minden bérlet elfogy, az egyes mérkőzésekre külön-külön már nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A bérleteket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani a választott kategóriának megfelelő áron (ld. az alábbi táblázatot). A vásárláshoz nincs szükség regisztrációra, valamint klubkártya/futballkártya sem szükséges, a személyes adatok megadása azonban kötelező. Egy tranzakció során legfeljebb négy bérlet vásárolható. Amennyiben nem fogy el az összes bérlet, az első hazai mérkőzésre, a Bosznia-Hercegovina elleni találkozóra szeptember 2-án kezdődik az egy mérkőzésre szóló belépők értékesítése.

A magyar válogatott programja

Szeptember 7., 20.45 Németország-Magyarország
Szeptember 10., 20.45 Magyarország-Bosznia-Hercegovina
Október 11., 20.45 Magyarország-Hollandia
Október 14., 20.45 Bosznia-Hercegovina-Magyarország
November 16., 20.45 Hollandia-Magyarország
November 19., 20.45 Magyarország-Németország