Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Sokkal higgadtabbnak kell lennie!”

A Real Madrid, Kylian Mbappé melletti, másik nyári sztár-igazolása, a fiatal brazil tehetség Endrick, aki a blancók amerikai túráján már többször is lehetőséget kapott Carlo Ancelottitól. Miután a 18 esztendős csatár bemutatkozása nem sikerült a legfényesebbre (három meccsen sem gólt, sem gólpasszt nem jegyzett -a szerk.) az újságírók máris megtalálták Endricket, akit a csapattárs, Thibaut Courtois igyekezett a védelmébe venni.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

 

A belga kapus az ősi rivális FC Barcelona ellen magyar idő szerint vasárnap hajnalban 2:1-re elveszített El Clásicót követően nyilatkozott a láthatóan a pályán még a beilleszkedéssel küzdő fiatal csapattársáról.

“Először is mindenki tudja, hogy Endrick egy nagyszerű játékos, aki hatalmas potenciállal rendelkezik. Fiatal kora ellenére már most rengeteg erőssége van, az edzéseken már igazolta is ezeket. Talán egy kicsit lehetne higgadtabb.” – idézi a goal.com Courtois-t.

“Meg kell tanulnia nyugodtabban kezelni a helyzeteket. Nem azt akarom mondani, hogy ideges lenne, de a Real Madridban futballozni, nagy meccsek előtt minden játékost próbatétel elé állít, neki is meg kell tanulnia kezelni az érzéseit.” – tette még hozzá a csapattárs hálóőr.