Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Alexis Sanchez a nagy visszatérésre készül?! – sajtóhír

Olasz és chilei sajtóbeszámolók szerint a már 35 esztendős, jelenleg szabadon igazolható Alexis Sánchez előtt ott a nagy lehetőség, hogy visszatérjen korábbi sikerei helyszínére, Udinébe.

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/NurPhoto via Getty Images)

 

Talán még sokan emlékszünk, hogy a 166-szoros chilei válogatott támadó első európai klubja az az Udinese volt, amely mindössze 3 millió eurót fizetett Sánchez nevelőegyesületének, a chilei Cobreloának még 2006 nyarán, hogy aztán öt évvel később, akkori mércével mérve igen komoly, 23 millió eurós haszonnal továbbadja őt az FC Barcelonának.

Udinében 112 találkozón pályára lépő, ezalatt 21 gólt és egyel kevesebb gólpasszt kiosztó, magának hírnevet szerző Sánchez jelenleg szabadon igazolható játékos, miután nem hosszabbított szerződést az olasz Interrel.

Az olasz transzferügyekben jártas, Gianluca Di Marzio is beszámolt már arról, hogy az Udinese megkereste korábbi játékosát, akivel lényegében a fizetési igényeket illetően kellene dűlőre jutnia a klubnak – Sáncheznek itt jelentősebb bércsökkentésbe kellene belemennie, ám pusztán az érzelmi oldalról nézve, akár reális esély is mutatkozhat az egyességre.