Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: másfél év után távozott a rutinos balhátvéd az Eintracht Frankfurttól! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy másfél év után távozott a csapattól Philipp Max.

(Photo by Helge Prang/Getty Images)

Másfél évet követően távozott az Eintracht Frankfurt csapatától Philipp Max. A német klub ezt a tegnap esti órákban jelentette be hivatalos oldalain, hozzátéve, hogy Max Görögországban folytatja a pályafutását. A 30 éves játékost ugyanis a Panathinaikos szerződtette, ahol a német futballista 2027 nyaráig szóló szerződést írt alá. A felek nem hozták nyilvánosságra, hogy pontosan mekkora összeget fizetett a görög klub a Frankfurtnak a védő játékjogáért, de a transfermarkt adatai szerint 1 millió euró körüli összegért valósulhatott meg a transzfer.

A balhátvédet 2023 januárjában még kölcsönvette a PSV Eindhoventől a Frankfurt, majd ezt követően végleg meg is vásárolták őt 2 millió euró ellenében. Max összesen 42 mérkőzésen lépett pályára az Eintracht mezében, ez idő alatt 1 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Max összességében a Frankfurt ötödik nyári távozója Kristijan Jakic, António Fóti, Sidney Raebiger és Dario Gebuhr után.