Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görögországból igazolt balhátvédet a Fehérvár – HIVATALOS

Tovább mélyítette játékoskeretét a nemzetközi kupaselejtezőkben is érdekelt Fehérvár együttese…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Fehérvár hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a legutóbb Görögországban játszó balhátvédet, Ivan Milicevicet.

A 26 éves bosnyák-horvát kettős állampolgárságú védő a bosnyák Siroki Brijeg színeiben mutatkozott be a felnőttek közt, majd több horvát csapatnál feltűnt, a Dugopolje, a Lokomotiva Zagreb, a Varasdin és a Dubrava játékosa is volt. Milicevic az elmúlt szezonban a görög élvonalbeli Kifisias csapatában szerepelt.

Pályafutása során a horvát élvonalban 85 mérkőzésen 2 gólig és 14 gólpasszig jutott, a bosnyák első osztályban 27 meccsen 2 gólt szerzett és 2 gólpasszt adott, a görög élvonalban pedig 9 találkozón 1 gólt lőtt. Milicevic a bosnyák U21-es válogatottban háromszor, az U19-esben ötször lépett pályára.

“Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubhoz igazolhattam, amelynek kiváló szurkolótábora van. A célom, hogy egyénileg előrelépjek a következő szezonban, amivel a csapatot is segíteni tudom majd. Az a célunk, hogy minél jobb helyezést érjünk el a bajnokságban, valamint a nemzetközi kupában is szeretnénk a lehető legtovább jutni. Az érkezésem előtt beszélgettem Lirim Kastratival, akivel a Lokomotiva Zagrebnél voltunk csapattársak, és ő is azt mondta, hogy minden adott a klubnál a sikeres szerepléshez és remek csapathoz érkezem. A szurkolóknak megígérhetem, hogy mindig küzdeni fogok a lefújásig, olyan balhátvéd vagyok, aki fel-le zakatol a pályán a mérkőzéseken” – nyilatkozta az új játékos a szerződés aláírása után.