Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Szaúd-Arábiába szerződhet a korábbi sztárigazolás! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint a szaúdi Al-Nassr együttese kiszemelte a Manchester United brazilját, Antonyt.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

 

A 24 esztendős szélső egy pozitív első szezon után pocsék másodikat produkált a mögöttünk hagyott idényben. Sok mindent elmond az Ajax együttesétől 2022 nyarán 95 (!) millió euróért szerződtetett Antony teljesítményéről, hogy 38 tétmeccsen mindössze 3 gól és 2 gólpassz szerepel a neve mellett, ráadásul botrányaitól is hangos volt a 2023/24-es idény.

Az utóbbi időben a brazil válogatott keretéből is kimaradó játékos Manchesterben nem meglepő módon a hamar a szurkolók egyik célpontjává vált, akik még az óriási anyagi bukás ellenére is szívesen látnák az Old Traffordon túl Antonyt. Utóbbi kapcsán érdekes fordulat lehet, hogy egyes források szerint hasonlóan vélekedhet az MU új klubvezetése is.

Manchesterben így kapóra jöhet, hogy a mértékadó Trasnfermarkt legújabb becslése szerint már csupán mindössze 25 millió euróra taksált Sao Paulo-nevelésű játékost kiszemelte az Al-Nassr együttese, amely kész lenne megadni Antony angliai fizetési igényeit, ráadásul, minden bizonnyal a szaúdiak az átigazolási díjon sem spórolnának.

Persze kérdés, hogy mit szól az MU-val 2027 nyaráig szerződésben álló Antony: kíváncsian várjuk, hogy vajon – ahogyan mondani szokás – meghátrál-e a jelen nehézségei elől, vagy a bizonyítási lehetőséget választja a Premier League-ben?!