Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Telkiben edzőtáborozik a magyar U21-es válogatott

A magyar U21-es válogatott háromnapos edzőtáborozásra volt az MLSZ telki edzőközpontjába…

(Photo by Laszlo Szirtesi/SNS Group via Getty Images)

A magyar U21-es válogatott vasárnaptól kedd délutánig Telkiben fog edzőtáborizni a szeptemberi mérkőzések előtt.

Szélesi Zoltán együttese a jövő hónapban előbb a szlovákok ellen fog felkészülési mérkőzést játszani, majd Spanyolország ellen Eb-selejtezőt játszik, októberben pedig Málta és Belgium ellen zárul az aktuális Eb-selejtező sorozat, ez utóbbiak lesznek a jelenlegi U21-es korosztály utolsó mérkőzései.

A mostani összetartásra nem jöhettek el a külföldön játszó labdarúgók, valamint azok, akiknek a csapata érdekelt a nemzetközi kupákban, így Szélesi több olyan labdarúgót is megnézhet, akik eddig nem voltak tagjai a keretnek.

Legutóbb még márciusban találkozott a keret, legközelebb pedig szeptemberben lesznek mérkőzéseink, a hosszú, hat hónapos kihagyás miatt szerettem volna beilleszteni ezt a rövid összetartást a programba. A külföldön játszó játékosokra és a nemzetközi kupákban szereplő kerettagokra ezúttal nem számíthatok, cserébe viszont közelebbről megismerhetem a korosztály bővebb keretének néhány tagját, akik ebben a néhány napban akár az őszi mérkőzésekre is kiharcolhatják a meghívót” – mondta az mlsz.hu-nak Szélesi Zoltán szövetségi edző.

A magyar U21-es válogatott kerete

Kapusok: Dúzs Gellért (Bp. Honvéd), Csenterics Adrián (MTK Budapest)
Hátvédek: Baranyai Nimród (Újpest FC), Várkonyi Bence (ZTE), Szabó Alex (Bp. Honvéd), Alaxai Áron (Nyíregyháza), Iyinbor Patrick  (Vasas), Csontos Dominik (ETO FC)
Középpályások: Eördögh András (Tatabánya), Farkas Bendegúz (Nyíregyháza), Horváth Artúr (MTK Budapest), Tóth Rajmund (ETO FC), Benczenleitner Barna (Bp. Honvéd), Vajda Botond (DVSC), Kovács Barnabás (Kecskeméti TE), Sztojka Dominik (Budafok), Bényei Ágoston (DVTK), Csatári Gergő (Kazincbarcika)
Támadók: Molnár Rajmund (MTK Budapest), Kocsis Dominik (DVSC), Tóth Milán (Vasas), Kerezsi Zalán (Bp. Honvéd)