Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi testőre elárulta, milyen a klasszis mellett dolgozni

Az MLS-ben szereplő Inter Miamiban játszó argentin klasszis minden lépését testőre óvja…

(Photo by Megan Briggs/Getty Images)

A nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi testőre, Yassine Cheuko elmondta, hogy valójában a klasszis labdarúgó családtagjának érzi magát a munkavégzés során:

“Messi nem csak a testőreként tekint rám, hanem a barátjaként kezel. Sokat besélgetünk, nevetünk, gyakran meghív ebédelni. Miután megnyerte az Aranylabdát, és a gépen ültünk, megkért, hogy fogjam meg, azt hittem, hogy vigyel el valahova, de ahogy felvettem, így szólt a fiához és a feleségéhez: “a legjobb testőr díjat kapta: Yassine”. Gyönyörű pillanat volt, és soha nem fogom elfelejteni ezeket a szavakat a világ legjobb játékosától. A családtagjának érzem magam, igyekszem őt fizikailag és mentálisan is védeni. Rendkívül alázatos embert ismertem meg benne.”

Messi bő egy évvel ezelőtt igazolt az MLS-ben szereplő Inter Miamihoz, ahol rengeteg időt tölt testőre társaságában, így kiválóan megismerhették egymást.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!