Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: máris új kapust szerződtetett az ETO – HIVATALOS

Az első osztályban két vereséggel rajtoló ETO FC Győr új kapust igzolt a dunaszerdahelyi testvércsapattól…

(Photo by Christian Hofer/Bongarts/Getty Images)

Az ETO FC Győr hivatalos honlapján tudatta, hogy kétéves szerződést kötött az FC DAC 1904 kapusával, Samuel Petrással.

A 25 éves kapus korábban a Rajec és a Zsolna kapusa volt, mielőtt 2022-ben előbb kölcsönben, majd végleg a dunaszerdahelyi gárdához került. Petrás az első szezonjában 16 mérkőzésen védett, a másodikban cserekapusként egyetlen találkozón jutott szóhoz.

“Nagyon örülök, hogy az ETO-család tagja lehetek. Egy nagy tradíciókkal rendelkező klubhoz érkeztem, amely egyértelműen az élvonalba tartozik. Boldog vagyok, hogy egy erősebb bajnokságban próbálhatom ki magam, ahol komoly tapasztalatokra tehetek szert. Bízom benne, hogy ki tudjuk szolgálni a szurkolóinkat, és minél nagyobb számban látogatnak ki a meccseinkre, és együtt ünnepelhetjük majd a győzelmeket, hiszen fontos részei a csapatnak” – mondta a győriek új kapus.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy olyan kvalitásokkal bíró kapust igazoltunk, mint Samuel. A hiányzó pluszt hozzá tudja adni a csapat teljesítményéhez, a jövőben reméljük, hogy Samuellel és a csapattal együtt pozitív eredményeket érünk el” – tette hozzá Steven Vanharen sportigazgató.

A másodosztályból frissen visszatérő Győr a Nyíregyháza és a Debrecen elleni vereségekkel kezdte NB I-es szereplését, harmadik mérkőzését az MTK Budapest ellen vívja vasárnap délután az ETO Parkban.