Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: francia válogatott védővel erősít a West Ham United! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira értesülései szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United színeiben folytatja pályafutását a Nice francia válogatott védője, Jean-Clair Todibo…

(Photo by Neal Simpson/Allstar/Getty Images)

Nicoló Schira információi alapján a West Ham United megegyezett a Nice csapatával Jean-Clair Todibo kapcsán. A francia válogatott védő 40 millió euró ellenében érkezik a londoni együtteshez, illetve a jövőbeli eladása esetén az adott összeg bizonyos százaléka a nizzai alakulatot illetné. Todibo szerződése 2029 nyaráig fog szólni, a fizetése pedig éves szinten 4 millió euró lesz. A Juventus egyébként szintén szerette volna megszerezni a játékjogát, ám a West Ham jobb ajánlatot tett le érte az asztalra. 

Jean-Clair Todibo 2021 februárjában a Barcelonától érkezett kölcsönbe a Nice-hez, majd a nyáron végérvényesen szerződtette a nizzai gárda. Todibo kétségtelenül a klub meghatározó alakja volt az elmúlt években, a Nice színeiben minden sorozatot egybe véve 136 mérkőzésen lépett pályára. A francia válogatottban 2023 szeptemberében debütált, eddig 2-szer húzhatta fel magára a címeres mezt. Pályafutása során megfordult még a Toulouse-ban, a Benficában és a Schalkéban is.