Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A West Hamben folytatja a Nice francia védője – HIVATALOS

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy hozzájuk kerül Jean-Clair Todibo. 

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A West Ham United megerősítette, hogy egy szezonra kölcsön vette az OGC Nice védőjét, Jean-Clair Todibót. Az angol klub opciós joggal is élhet, amelynek értelmében 2025 nyarán végleg meg is vásárolhatják a játékost.

A West Ham mellett a Juventus is élénken érdeklődött Todibo iránt, aki inkább az angolokat választotta. Az olaszok mellett a Manchester United is fontolgatta Todibo szerződtetését a nyáron, de az üzletet az UEFA megakadályozta, amely szerint nem szabad tranzakciókat végrehajtani az azonos tulajdonosi struktúrába tartozó klubok között. A United és és a Nice is a Sir Jim Ratcliffe cégének, az INEOS-nak a tulajdonában áll, és mindkettő kvalifikálta magát az Európa-ligába

Todibo először 2021 januárjában került kölcsönbe a Barcelonától a Nice-hez, és még abban az évben végleg meg is vették. Azóta 119 alkalommal lépett pályára a francia klub színeiben, és egy gólt is szerzett.