Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: egy év után visszatérhet a liga korábbi rettegett szélsője! – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint az elmúlt nyáron a Crystal Palace együttesét elhagyva a török Galatasaray-hoz szerződő Wilfred Zaha szívesen futballozna máris újra az angol élvonalban (…)

(Photo by James Williamson – AMA/Getty Images)

 

A Galatához hatalmas sztárként érkező, 31 esztendős játékos a hírek szerint honvággyal küzd, egy év alatt sem igazán sikerült beilleszkednie egy új országba, egy új kultúrába. Zaha bár az elmúlt idénybe elévülhetetlen érdemeket szerzett a Galata török bajnoki címének, valamint Török Szuperkpua-győzelmének a megszerzésében (minden sorozatot figyelembe véve 42 meccsen 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett – a szerk.), most könnyen lehet, hogy a klub is hajlik arra, hogy teljesítse a támadó kívánságát.

A hírek szerint a törökök nem mondanának le végleg a klubbal 2026 nyaráig szerződésben álló Zaha játékjogáról, így egy kölcsönadás tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Az angol lapok szerint a Premier League-be visszajutó Leicester City együttese már jelezte, hogy érdekelné az üzlet, ahogyan a korábban a Manchester United együttesénél is futballoó játékos korábbi klubját, a Crystal Palace együttesét is.

Az érdeklődőknek elsősorban a fizetési struktúráról, valamint a kölcsönadás díjáról kell egyességre jutni a Galatasaray együttesével.