Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: bejelentették a portugál válogatott játékos érkezését! – hivatalos

Ahogyan azt várni lehetett, a Chelsea együttese bejelentette, hogy átigazolta a bajnoki rivális Wolverhampton portugál válogatott játékosát, Pedro Neto-t.

 

A Chelsea kommünikéje szerint a 24 esztendős szélsővel 6+1 éves szerződést kötöttek, míg az átigazolás díja – amelyet a londoniak egyelőre nem hoztak nyilvánosságra -, a hír szerint bónuszokkal együtt mintegy 65 millió euróra rúghat.

Érdekesség, hogy a klub stílusosan jelentette be a tízszeres portugál válogatott játékos, akit az Inter elleni, vasárnap délutáni – a cikk írásakor is zajló – felkészülési találkozón be is mutattak a Stamford Bridge közönségének.

Pedro Neto az elmúlt idényben robbant be igazán az angol Premier League-be, miután 20 meccsen két góllal és kilenc gólpasszal segítette azt a Wolverhmaptont, amely még igen fiatalon, 2019 nyarán közel 18 millió euróért szerződtette a villámgyors és ördöngösen cselező szélsőt a Lazio együttesétől.

A nyáron közelmúltbeli szokásukhoz hű ‘londoni kékeknél’ Neto már a kilencedik (!) nyári érkező Kiernan Dewsbury-Hall, Filip Jörgensen, Omariy Kellyman, Aaron Anselmino, Renato Veiga, Caleb Wiley, Marc Guiu és Tosin Adarabioyo után.

 

(Borítókép: Photo by Eddie Keogh/Getty Images)