Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: az Arsenaltól érkezhet csatár Kerkezékhez! – sajtóhír

Az angol Premier League-ben szereplő, Kerkez Milos is foglalkoztató Bournemouth együttese egyes hírek szerint Eddie Nketiah személyében látja a Tottenham-hez távozó Dominic Solanke méltó utódját.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

 

Mint ismert, a tavaly remeke idényt futó Solanke a Spurs játékosa lett, az érte kapott közel 65 (!) millió euróból a Bournemouth bőven gondolkozhat azon, hogy kivel pótolná a 26 esztendős csatárt. Az angol sportsajtóban megjelentek szerint Kerkezék így jutottak el ahhoz az Eddie Nketiah-hoz, akit korábban vitt volna Roberto De Zerbi és az Olympique Marseille is, ám a franciák nem tudtak megegyezni az átigazolás díján az Arsenallal.

A Spurs által utalt összegből a Bournemouth-ak utóbbi már kevésbé okozna gondot, figyelembe véve, hogy “jutna is – maradna” is Solanke árából, hiszen a hírek szerint az Arsenal mintegy 30-35 millió eurót szeretne kapni 25 esztendős, saját nevelésű játékosáért. Nketiah oldaláról nézve az állandó játéklehetőség reménye is a váltás mellett szólhat, ráadásul egy olyan csapathoz kerülne, amely Andoni Iraola irányításával az egyik üde színfoltja volt az elmúlt PL-szezonnak.

Ahogyan az angol sajtóban fogalmaznak, “nem lennénk meglepve, ha a következő napokban konkrét egyeztetésekre is sor kerülne a felek között”.