Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan védője a Juventusnál folytatja – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan francia hátvédje a továbbiakban a Juventust fogja erősíteni…

(Photo by Drew Hallowell/Getty Images)

Gianluca Di Marzio értesülései szerint megállapodás született arról, hogy Pierre Kalulu vételi opcióval kölcsönben az AC Milantól a Juventus együtteséhez kerül.

A 24 éves francia hátvéd korábban az Olympique Lyon B csapatát erősítette, négy évvel ezelőtt igazolt át a Rossonerihez. Kalulu 2020 óta fontos szereplője volt a milánóiak hátsó alakzatának, ám az előző idényben sérüléseiből kifolyólag mindössze kilenc olasz bajnokin szerepelt. Az elmúlt négy szezonban 112 mérkőzésen három-három gólt és gólpasszt regisztrált, azonban az új vezetőedző, Paulo Fonseca nem ragaszkodik minden áron a szolgálataihoz.

A forrás úgy tudja, hogy a torinóiak 3.5 millió eurót fizetnének a kölcsönvételért, egy év múlva pedig további 14+3 millió euróért cserébe szerezhetik meg véglegesen a játékjogát. Továbbá Kalulu jövőbeli eladásának 10 százaléka ugyancsak a Milannak járna. Ugyanakkor Di Marzio hangsúlyozta, hogy a játékos végső beleegyezése még hiányzik a transzfer megkötéséhez, de vélhetően ez már csak órák kérdése.