Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ingyenes buszjáratokat indítanak a DVSC meccseire

A Debreceni VSC a minap a környéken élő szurkolói számára kedvező akciót hirdetett meg…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Debreceni VSC hivatalos oldalán közölte, hogy a szurkolók kedvében járva új programsorozatot indítanak „Match Day Festival” (Meccsnap Fesztivál) néven.

A kezdeményezés célja a résztvevők, érdeklődők minél jobb kiszolgálása, a családi, baráti közösségek, szurkolók számára olyan programkínálat életre keltése, amelyek teljesebbé tehetik a DVSC köré épülő élményeket a debreceni Nagyerdőben.

A keddi sajtótájékoztatón Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője elmondta, példás kezdeményezésről van szó. A DVSC a Campus Kft.-vel sok szempontból szimbiózisban él, s ez a kapcsolat még szorosabbá fonódik, a megye településeinek bevonásával.

A Loki hazai mérkőzéséinek napjain az egész megyéből ingyenes buszjáratok indulnak majd a Nagyerdőre, ahol a Campus jóvoltából fesztiválhangulat vár mindenkit. Közösséget szeretnénk építeni” – jelentette ki Makray.

A DVSC és a Debreceni Campus Kft. által szervezett Campus Fesztivál a csapat hétvégi és ünnepnapi hazai mérkőzéseihez kapcsolódóan a Nagyerdei Stadion környezetében két helyszínen, a Red&White-nál és a Víztoronynál mini fesztiválokat rendez a mérkőzések előtti 3 órában, már most szombaton, a Diósgyőr elleni rangadó előtt is. A Red&White-nál játékok, gyerekjátszótér, beszélgetős műsorok, VR játékok várnak mindenkit, a Nagyerdei Víztorony kertjében kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények lesznek régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, régi és jelenlegi játékosokkal, megfizethető étellel-itallal, akciókkal. Az rendezvény eseményről eseményre fog újdonságokkal is szolgálni. A meccsek napján a Loki-bérlettel vagy meccsjeggyel rendelkezők számára kedvezményes Nagyerdei Kultúrpark-belépésre is lesz lehetőség. A víztoronynál a mérkőzés előtti 60. percig vendéglátási akciókkal várják az érdeklődőket.

Szintén újdonság, hogy a bérlettel, vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára autóbuszos Loki-céljáratok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából már augusztus 17-én a DVTK elleni mérkőzésre is. Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal. A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék (játszótér, családi nap, állatkert, fürdő, FanZone, stb) és onnan indulnak vissza mérkőzést követően 30 perccel a Campus Fesztivál támogatásának köszönhetően. Az érintett települések, illetve útvonalak: Balmazújváros, Hajdúszoboszló-Ebes, Hajdúnánás-Hajdúböszörmény-Józsa, Újfehértó-Téglás-Hajdúhadház-Bocskaikert, Nyírábrány-Vámospércs-Haláp-Nagycsere-Bellegelőkert, Létavértes-Monostorpályi-Hosszúpályi-Gali tanya, Berettyóújfalu-Tépe-Derecske-Sáránd-Mikepércs, Nyíradony- Aradványpuszta-Hajdúsámson. (Igény esetén a járatok útvonala a későbbiekben bővíthatő lesz.)