Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a West Ham United szerződtette a Manchester United védőjét! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy értékesítette védőjét, Aaron Wan-Bissakát.

(Photo by Alan Harvey/SNS Group via Getty Images)

Ahogyan az várható volt, megvált védőjétől, Aaron Wan-Bissakától a Manchester United együttese. A jobbhátvéd öt szezonnal ezelőtt, 2019-ben került a “Vörös Ördögökhöz”, akik 55 millió eurót fizettek érte a Crystal Palace csapatának. Wan-Bissaka az öt manchesteri szezonja alatt majdnem 200 mérkőzésen pályára lépett, de igazi kulcsfigurájává sosem tudott válni a csapatnak. Játékjogát végül a West Ham United vásárolta meg, akik nem hozták nyilvánosságra az átigazolási díjat, de a transfermarkt adatai szerint 17,6 millió eurót fizettek érte a Manchester Unitednek, ezzel pedig ő lett a “Kalapácsosok” nyolcadik igazolása a nyár folyamán.

Aaron Wan-Bissaka a Manchester United mezét összesen 190 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 2 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. A “Vörös Ördögökkel” egy-egy alkalommal a magasba emelhette az FA-Kupát, illetve az Angol Ligakupát. Új állomáshelyén 2031 nyaráig szóló szerződést írt alá.