Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Nem egyszerű annyira kontrollálni a mérkőzéseket, amennyire szeretnénk”

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Midtjylland ellen, így nem jutott tovább a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik köréből…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Ferencváros vezetőedzője, Pascal Jansen véleménye szerint csapata az első félidőben ismét jobban játszott, később azonban elvesztette az irányítást:

A fiúk megmutatták, hogy a nemzetközi porondon is tudnak koncentráltan és magabiztosan játszani. A dániai és a budapesti mérkőzésen is jobban játszottunk az első félidőben az ellenfelünknél, kontrolláltuk a találkozót. Ahogy az első meccs után, most is azt mondtam a játékosaimnak, hogy akár egy kis hiba is végzetes lehet. Ma is ez történt. Ahhoz, hogy továbbjuss a következő körbe, gólokat kell szerezned. Elég lehetőséget dolgoztunk ki, de nem tudtuk ezeket gólokra váltani. Nemzetközi szinten nem egyszerű annyira kontrollálni a mérkőzéseket, amennyire szeretnénk. Azon dolgozunk, hogy ezen a téren is fejlődjünk.”

“Barni képes gólokat szerezni, ezt sokszor bizonyította, nem véletlenül lett gólkirály. Kiváló személyiség, bízunk benne, hogy minél előbb visszatérhet a pályára” – tette hozzá a tréner Varga Barnabás hiányáról.

A Ferencváros az Európa-liga selejtezőjében folytatja, a főtáblára kerülésért a feröeri KÍ Klaksvík vagy a bosnyák Banja Luka lesz a zöld-fehérek ellenfele.