Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: aláírta új szerződését a Manchester United csapatkapitánya! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított csapatkapitányával, Bruno Fernandessel.

(Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Az elmúlt napokban erősödtek fel azok a hírek, miszerint a Manchester United gárdája közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítsanak Bruno Fernandessel. Ezek a hírek végül a mai nap váltak hivatalos bejelentéssé, a klub ugyanis közösségi oldalain jelezte, hogy Fernandes aláírta az új megállapodását. A portugál középpályás 2020 januárjában csatlakozott a “Vörös Ördögökhöz”, azóta pedig kihagyhatatlan figurája a United gépezetének. A 29 éves játékost a korábbi szerződése 2026 nyaráig kötötte a csapathoz, ezt toldották meg most a felek további egy évvel, illetve a kontraktus tartalmaz egy plusz egy évre szóló hosszabbítási opciót is. A hírek szerint Fernandes az új szerződés aláírásával a United legjobban fizetett játékosává vált.

Bruno Fernandesért 65 millió eurót fizetett négy és fél évvel ezelőtt a Manchester United. A középpályás azóta 233 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 79 gólig és 66 gólpasszig jutott. Piaci értékét 70 millió euróra teszi a transfermarkt.